مشاوران ایران

شرکت علمی پژوهشی مشاوران ایران با هدف : دانش دانشگاهی بدون واسطه، در دسترس همگان به ارائه خدمات مشاوره ای د ر حوزه ی انجام پایان نامه کارشناسی ارشد میپردازد

مشاوران ایران

شرکت علمی پژوهشی مشاوران ایران با هدف : دانش دانشگاهی بدون واسطه، در دسترس همگان به ارائه خدمات مشاوره ای د ر حوزه ی انجام پایان نامه کارشناسی ارشد میپردازد

دپارتمان مهندسی برق-انجام پایان نامه

انجام پایان نامه کارشناسی ارشد برق

منبع : شرکت علمی پژوهشی مشاوران ایران

دپارتمان برق مشاوران ایران آماده مشاوره و همیاری شما دانشجویان گرامی در انجام پایان نامه کارشناسی ارشد خود، ارائه مقالات در ژورنال های معتبر و شبیه سازی انواع سیستم ها و مدارات میباشد.این دپارتمان تشکیل شده از دانشجویان ممتاز دانشگاهای معتبر تهران و اساتید شناخته شده و مجرب این حوزه.  

توجه داشته باشید یک مهندس نیاز ندارد تمام مهارت ها را داشته باشد. شما دانشجوی گرامی میتوانید برای صرفه جویی در وقت  و هزینه از تیم پشتیبانی و تحقیقاتی مشاوران ایران در این زمینه کمک بگیرید.انجام پایان نامه را با مشاوران ایران برای خود لذت بخش کنید.

عمده گرایش های این رشته عبارتند از :

مهندسی برق-اکترونیک

این رشته پرطرفدار ترین رشته گروه مهندسی برق میباشد . گرایش الکترونیک، به بررسی حرکت الکترون در دوره گاز، خلاء و یا نیمه رسانا و اثرات و کاربردهای آن می پردازد. مهندس الکترونیک در زمینه ساخت قطعات الکترونیک و کاربرد آن در مدارها، فعالیت می کند.دانشجویان گرامی برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد برق خود باید مهارت های زیر را داشته باشند:

·         طراحی مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال با Hspice ، Cadence ، DESIGN VISION

·         برنامه نویسی  انواع میکرو کنترلر ها از جمله AVR ، ARM و ...

·         مهارت در نوشتن برنامه های متلب و کار با Simulink متلب و آشنایی با باکس GUI متلب

·         برنامه نویسی VHDL با نرم افزارهای ISE و MODEL SIM

·         طراحی رابط های گرافیکی در محیط متلب و labview

مهندسی برق-قدرت

سروکار دارد. در این گرایش به مطالعه در مورد روش های گوناگون انتقال الکتریسیته مهندسی قدرت با تولید٬ انتقال و توزیع انرژی الکتریکی و هم چنین ساخت برخی دستگاه‌های مربوط به آن مثل ترانسفورمرها می پردازد. از جمله مهارت هایی که یک مهندس قدرت نیاز دارد تا بتواند پایان نامه کارشناسی ارشد خود را بهتر انجام بدهد:

·         آشنایی با شبکه های توزیع برق و پخش بار

·         اشنایی با نرم افزار های محاسبات پخش بار مانند CYME PSAF و ...

·         اشنایی با نرم افزار حالت گذرا EMTP

·         نرم افزارهای طراحی تابلو برق مانند eplan

·         نرم افزارهای تحلیل و آنالیز سیستم های قدرت مانند ETAP

·         نرم افزارهای طراحی مدارات الکتریکی

·         مهارت در نوشتن برنامه های متلب و کار با Simulink متلب و آشنایی با باکس GUI متلب

·         ......

مهندسی برق-کنترل :

گرایش کنترل، در پیشرفت علم نقش بسیار مهمی را ایفا می کند و علاوه بر نقش کلیدی در فضاپیماها و هدایت موشکها و هواپیما، به عنوان بخش اصلی و مهمی از فرایندهای صنعتی و تولیدی نیز درآمده است. به وسیله این علم می توان به عملکرد بهینه سیستمهای پویا، بهبود کیفیت و ارزانتر شدن فرآورده ها، گسترش میزان تولید، ماشینی کردن بسیاری از عملیات تکراری و خسته کننده دستی و نظایر آن دست یافت. هدف سیستم کنترل ، کنترل خروجیها به روش معین به کمک ورودیها از طریق اجزای سیستم کنترل که می تواند شامل اجزای الکتریکی، مکانیک و شیمیایی به تناسب نوع سیستم کنترل باشد. با توجه به حجم بازار الکترونیک و بازار صنعت نیمه رسانا در دنیا و نیز کشور ما که رشد ۷% و ۱۵% دارد، لذا آینده روشنی برای این رشته پیش بینی می کنند چه از لحاظ بازار کار بر صنعت های شغلی و چه از نظر تحققات علمی. یک مهندس کنترل برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد خود نیاز دارد که مهارت های زیر را داشته باشد:

·         تسلط و آشنایی کامل به نرم افزار متلب; در این گرایش یکی از اصلیترین مهارت ها مهارت کار با متلب میباشد. از آنجا که گستردگی این نرم افزار بسیار زیاد است توصیه میشود که حتما از تیم پشتیبانی ما بهره کافی را بگیرید.

·         تسلط بر اصول منطق فازی ، یکی از پرکاربردترین حوزه ها در گرایش کنترل برای انتخاب موضوع پایان ناممه کارشناسی ارشد خود حوزه ی فازی میباشد.

·         تسلط بر اصول پردازش تصویر

·         داده کاوی

·         شناسایی سیستم های واقعی، که در انجام اکثر پایان نامه های کارشناسی ارشد کاربرد دارد.

·         تسلط کافی بر طراحی یک سیستم کنترلی

·         آشنایی با سیستم های پتری

·         ....

مهندسی برق-مخابرات

گرایش مخابرات، در حوزه ارسال و دریافت اطلاعات فعالیت می کند. مهندسی مخابرات امکان انجام عملی فرایندها را به طور بهینه با ارائه نظریه ها و مبانی لازم جهت ایجاد ارتباط بین دو یا چند کاربر، ممکن می سازد. پس هدف این گرایش، پرورش متخصصان در چهار زمینه اصلی است که عبارتند از:

1.      فرستنده: آنتن، نحوه ارسال و …

2.      مرحله میانی: خط انتقال و محاسبات مربوط و …

3.      گیرنده: آنتن، نحوه دریافت، تشخیص و …

4.      گسترش شبکه: تعمیم خط ارتباطی ساده، ادوات سویچینگ، ارتباط بین مجموعه کاربرها و 

مهارت هایی که یک مهندس مخابرات نیاز است داشته باشد:

·         تسلط بر نرم افزار شبیه سازی مدارات مخابراتی و الکترونیکی مانند proteus، Agilent ، ...

·         تسلط بر انواع سیستم های مخابراتی و تحلیل آنها

·         شبیه سازی مدارات الکترونیکی ، مایکروویوی و خطوط انتفال

·         تسلط کامل به نرم افزار متلب

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.